Gjesteboka

linje
Av Superbacken 6#  09-11-2009

Så var kamp nr 3 unnagjort for sesongen. Det endte med en 5-4 sliteseier over Bestum. For i denne kampen virket det som samtlige spillere hadde smørt med superlim under skoene. Arbeidsinnsatsen var mildt sagt laber og vi hadde tydelig problemer med å bevege beina. At motstanderlaget Bestum valgte å ikke varme opp kan vi vel i ettertid takke for. For mens de fortsatt var kalde rakk vi å gå opp i en 3-0 ledelse. For ettersom tiden gikk og de ble varmere slet vi til tider kraftig med å få noe særlig rom å boltre oss i.

1 periode startet med full kontroll og vi også uttelling etter kun 2 minutter da undertegnede banka kula i vinker’n nesten fra midtbanen. Tord skal ha mye kred her da han står og blokkerer utsikten for keeperen. Kun 3 minutter senere er det Ståle som tester vinker’n og det står 2-0. 10 minutter senere er det klart for 3-0 når Kjetil er våken på returen etter skuddet til Ståle.3-0 til pause men det var noe som ikke helt stemte.

Bestum startet 2 periode med å presse høyere og kun 3 minutter ut i perioden satt første redusering. Av det noe heldige slaget men dog. Om den første var heldig var de 2 påfølgende målene enda mer heldige da de begge går inn via våre egne spiller og i mål. Så det var da ett lettere rystet Lørenskog som gikk til pause etter 2 periode på stillingen 3-3.

3 periode satte Bestum igang med mann mot mann press og presset oss hardt over hele banen. Dette gjorde at vi til tider hadde mer enn nok med å få ballen ut av egen sone. Men kun 3 minutter inn i 3 periode smeller Gjestad inn 4-3 på pass fra Øyvind. Men etter ett par fete sjanser som vi ikke klarer å omsette så mister vi ballen på egen halvdel og Bestum kommer 2 mot 1 og vips så er det 4-4. Avgjørelsen viser seg å falle med underkant av 10 minutter igjen på klokka. Ståle drar seg rundt fra bak mål og visper ballen i nærmest bøyle til 5-4. Etter dette har vi muligheten til å punktere kampen i power play uten å lyktes og kampen renner heldigvis ut i 5-4 seier.

Som sagt en skikkelig sliteseier, men en sliteseier som smaker. Skal sies at vi stiller ett noe redusert mannskap igår da spesielt på backplass hvor vi må rullere på 3 backer hele kampen(Martin og Stig borte,samt Ole). Nå er det bare å trene bra denne uken og gjøre oss klare til å ta imot Målløs 2 til dyst i Skårerhallen på Lørdag.

Her har du referatet ditt Håvard

 
Gå til Lørenskog IBK sin hjemmeside