Gjesteboka

linje
Av # 2  28-05-2010

Pressemelding

Etter imponerende innsats på tryouts har Happy Hilmarsen blitt flyttet opp fra farmerklubben fjerdingby og blitt tilbudt å spille for de blå helter neste år. Klubben føler at dette er et nødvendig steg for Happys videreutvikling etter noen år ute i distriktene. Bakgrunn for tilbudet er at Happy har startet en gryende akademisk dannelse og er nå klar for å kunne kommunisere med de eldre herrer på Libks A-lag. Tiden er over for å bruke "lissom" og "asse" i hver setning. Spørsmålet er om Happy er klar for den raffinerte humoren og språkbruken som kjennhallen fylles med.

Øystein Flølo og Terje Gudbrandsen har også blitt veid av kjernen i Libks A-lag, men funnet for lett. Øystein og Terje har fortsatt en vei å gå og trenger nok et år med trening i sin respektive bakgårdsklubb, sveiva, før de blir tilbudt å aksle den blå trøya. Vi ønsker dem all lykke med framdriften, så får vi se ved neste års tryout.

Det skal dog nevnes at Libk har rettet sine øyne mot en annen sveiva spiller. Tiden vil vise om fordums stolthet fortsatt er levende!!

Mvh Lektor Andresen

 
Gå til Lørenskog IBK sin hjemmeside