Gjesteboka

linje
Av Ole  24-09-2008

Siste kamp?

Bra at gjesteboka endelig er tilbake:
Påtide å brette opp skjorteermene og kludre ned noen ord:

Først og fremst savner jeg et kort referat fra forrige kamp......og siden jeg selv var forhindret fra: A)og delta B)og score C)Juble over mine egne prestasjoner- Har jeg derfor noen ord:

Første seriekamp-nerver-10 spillere klare til kamp-11 hvis man regner med en eller annen keeper, men akkurat nå er vi ikke så opptatt av det!
60 minutter-god tid til å spille-score og vinne, men de 3 periodene kan virke dobbelt så lang med baklengsmål,innbilt teknikk -ufokusert sikte -påtroppene hekseskudd eller bare svette håndflater! Unnskyldningen er mange......speseilt så tidlig inn i sesongen!(unnskyldning det også)

Historien fortalte oss at på denne dagen skulle vi slippe igjennom flere enn vi slapp til:
En innbitt trener ville ropt seg hes om alt som var galt og utilgivelig-selvsagt mot betaling:
Derfor droppet vi utgiftsposten slik at motstanderene fikk gå i fred-våre egne angripere byttet ut slagmarken voldsomme glød ,med fredelige og rolige beitemarker! Ingenting slår det å gresse fritt i lys av hallens sparepærer!
Lykkelig uvitende om at bak åskammen et sted, kjempet våre siste skanser som også i enkelte viktige sammenhenger blir kalt forsvaret-ensomt og alene!
Historisk sett ble de peppret med 4 skudd-fire dødlige skudd-

Med minus mål i sekken og metaforisk håp om seier gjorde at de mest innbitte denne dagen var tappet for krefter og heller ikke sporadiske innøvde innebandy-bevegleser som minnet mer om aktive passifister med "Nei til Krig"-plakater-hisbolla-skjerf-Komeini.... med mer-bare var en skygge av seg selv

Usaklig og usmaklig med andre ord.

Det store lyspunktet,sett med våre øyne,må ha vært det kynisk og litt kaptialistiske fremspillet som førte til at vi scoret et vakkert mål!

Spørsmålet en burde stille seg i etterkant var om vi virkelig hadde en intensjon med dette målet?
Det kan diskuteres og om vi kanskje ikke heller burde spare på disse målene?Et mål her og et mål der kan fort bli mange.....de er gode å ha når det virkelig gjelder!

Men når det er sagt så kan vi i ren speiderånd tillate å glede oss over motstanderens prestasjoner-
Skal vi lykkes med å få inn en sensasjonell landslagskandidat fra 4. divisjon i år-så må vi legge tyngre vekter på skåla,der verken kjerringråd eller prat hører hjemme!
Så langt har den solidariske Håkon Lie-taktikken fungert ved å være såpass dårlige at vi faktisk gjøre andre gode-

Vi selv får vente til formen er der og at vi selv gidder!
Da er også en seier er innen rekkevidde!

Redigert: 24-09-2008 14:48
 
Gå til Lørenskog IBK sin hjemmeside