Gjesteboka

linje
Av Morten  03-10-2008

Valg av kaptein

Nå er det vel på tide å igangsette valget av årets kaptein og jeg ønsker med dette å komme med mine meninger i den forbindelse.
Jeg driter egentlig hvem som blir kaptein bare det ikke blir Geir. Det er mange grunner til det og nå skal jeg redegjøre for de jeg anser som de viktigste:

1. Fysikken hans.. Kroppen hans er i ferd med å gå i oppløsning. Bortsett fra et lite forsøk tirsdag har ikke Geir deltatt på treningene de siste ukene på grunn av et vondt kne. Ubekreftede rykter har nådd meg om at hoftene er i ferd med å svikte også. Den skrantende fysikken har faktisk ført til at Engh har sett seg nødt til å gå til anskaffelse av en golfbil for å kunne fortsette spillet han foretrekker foran innebandy..
2. B-laget har hatt Geir som kaptein etter at jeg måtte gi meg av mange kjente årsaker. Dette har endt med nedrykk hvert eneste år.
3. Hans store taktiske genistrek "Starte maks og øke etter hvert" har gått ut på dato og lar seg desuten ikke gjennomføre i praksis
4. For å maksimere antall personlige poeng vil Geir når han orker (og det er ikke så ofte lenger) med sine Benito Mussolini sympatier vil involvere seg i alle delene av spillet. Jeg kan nevne førstefemmer sammen med de antatt beste spillerne, overtall og undertall. Neppe noen fordel for det sluttresultatet spør du meg..

Andre synspunkter imøtesees

/Morten

 
Gå til Lørenskog IBK sin hjemmeside