Gjesteboka

linje
Av ole  08-10-2008

Kamp i skårerhallen

For første gang i år var det mini-premiere søndag -på ny parkett.....
For Skårerhallen eller “snekkerstova”om du vil, har i sommer fått besøk av både fint legfolk,fagfolk og østblokkland-folk. Med et mål for øye- å gjøre gråstein til gull -slik at Skårerhallen atter en gang kan skinne som en ballsal.
Riktignok er ikke dette en ballsal-men en gymsal og derfor blir prioritering deretter.
For tidsfrist har og er aldri et tema når det gjelder offentlig oppussing ,kun løsaktige tveeggede kommunale antakelser ,som gir arbeidsfolket tid og rom på brakka til å tygge kaffegruten i fred og fortelle en skrøne eller to, før dagen plutselig er over.
Derfor skal de ha en stor takk til at vi har blitt forært et nytt banedekke-så raskt...
Ikke rent skjelden må èn klype seg i armen,gni seg i øynene når man allerede tidlig I høst kunne ta sine første utrente bambi-steg på den blankpolerte parkett.
Det er dette som bringer oss direkte til vår første hjemmekamp og inn i 1.periode med 2 kjappe baklengsmål etter bare noen minutter
Hva skjer??Er vi så dårlige eller motstanderene gode?
Et annet spørsmål som plutselig dukker opp er hvilken klubb vi faktisk spiller imot??
Etter litt diskusjon på benken får spørsmålet et svar - Haugerud heter laget.....
Med dette spørsmålet besvart klarer vi gradevis å fokusere på kampen!
Anført av 5`er banden med Bakken,Jonas,Stensil-Geir, Svelemåls-Øystein og Jetlag-Hansen-produseres det sjanser og mål på løpende bånd. Disse gutta var effektive nok til å sette sine navn i målprotokollen,enkelte noterte flere mål.Med et unntak av Jetlag-Hansen som slet hele kampen med den ergelige tidsforskjellen...
Det tar på.......
Selv om det er 5`er rekken som produserer mål, er det den andre rekken som viser forståelse for samhandling. Der ballen, raskt blir spilt mellom Morten og Håvard-før de finter passning til undertegnede -og spiller frem en driblesterk-Anders. Han finter av enkelt to mann før han rolig og bersherket spiller hurtigtoget-Andresen. Øyvind gjør ingen feil og plasserer ballen elegant forbi Haugeruds siste skanse.
Vakkert.....
Dette mente også vår fremøtte tilskuer som våget å applaudere-behersket.
Ca 3-2 til første periode var et greit resultat.
Andre periode var kort og greit en jobbe-periode for begge rekker, der vi trygger vår ledelse med et par mål og hvor de 7 motstandere fikk trent kondis og kontringer.
Det skal nevnes at Haugerud ga oss kamp, men enten så manglet de den avgjørende passningen eller så var sisteskansen, Henning, med på notene. Han gjorde sine saker bra,noen ganger veldig bra.
Verdt å trekke frem er Haugeruds straffe der Henning får strukket seg i full lengde og redder mesterlig.

Vi fikk også en straffe som Jetlag-Hansen tok seg av. Til glede for Lørenskog,Haugerud,dommere,sekreteriat,tilskuer og ellers andre som måtte befinne seg I hallen. Så bommet han på denne. Det er tross alt forskjell på en god gammeldags-slangefinte enn det som ble til en dvask og halvhjertet brunsnegle-finte.
Det skal også nevnes at Ståle slet litt med psyken. Lektor-Andresen inntok en autoritær tone mot lille-Jetlag-Hansen og bemerket ved en rekke anledninger hans måletørke.
På dette tidspunktet ledet vi 9-4 etter flotte prestasjoner anført av Flølo og Bakken og resten av 5`ern.
Den andre femmeren levde ikke helt opp til det som kreves for å gjøre mange mål i 4.divisjon, men kan trøste seg med at de ikke var langt unna et Ivar Hoff sine sitat:
“Det beste du kan gi en venn- er en god passning”
Med sluttresultat 9-5- og seier i vår første hjemmkamp,er vi alle fornøyde.

Redigert: 08-10-2008 21:55
 
Gå til Lørenskog IBK sin hjemmeside